Network Menu

Månadens profil

SWEA är ett fantastiskt nätverk, både globalt och lokalt. Varje månad presenterar vi en av våra medlemmar i SWEA Toronto.

Vill du som är medlem i SWEA Toronto också presenteras här? Hör av dig till oss: redaktork(Replace this parenthesis with the @ sign)sweatoronto.org

Profilen: Linnea Lions

Jag heter Linnea Lions och har befunnit mig här i Toronto sedan 2003. Jag lämnade Sverige efter gymnasiet för att studera inredningsdesign i Melbourne, Australien. Det skulle vara 4 års utbildning, men jag kom aldrig hem. Istället hamnade jag så småningom här i Kanada.

Profilen: Jennica Mörtstedt Pocha

Jag heter Jennica Mörtstedt Pocha och har växt upp i London och i Blekinge. Jag pluggade hotellverksamhet i Schweiz där jag träffade min man som är kanadensare. Vi bodde i London i nästan 10 år och arbetade på lyxhotell innan vi bestämde oss för att flytta till Toronto.

Profilen: Christina Richardson

Christina Richardson är SWEA Toronto-medlem sedan 2018 och driver inredningsföretaget Christina Richardson Interiors som hon startade 2015 när familjen bodde i USA. Inredningsdesigner är hennes huvudsyssla och så håller hon på att utbilda sig till pilatesinstruktör vid sidan av.